Wim van der Valk

Projectleider Wim van der Valk is vandaag de renovatie aan het voorbereiden van 2000 vierkante meter kantoorruimte op ABC Westland

 ‘Toen ik in 2013 in dienst kwam, kwam ik bij een familiebedrijf vandaan. Dat gevoel van een familiebedrijf herkende ik ook hier, bij Verkade Klimaat. Officieel ben ik projectleider van de afdeling utiliteit. Dat varieert van een woonhuis tot grote projecten. Maar je kunt wel zeggen dat ik van alles doe: het project organiseren, calculeren, werk voorbereiden. Dit is een platte organisatie waarin we het met z’n allen doen. Je krijgt veel vrijheid. Ik zit nu ook in het managementteam. Regelmatig sparren we met Thomas Collignon, directeur utiliteit. Hij is eindverantwoordelijk, maar er wordt zeker naar mij geluisterd.’

Terug naar overzicht

En, wat vinden je collega's?

Jan Metselaar

Jan Metselaar is vandaag een verwarmingssysteem aan het aanpassen op een tuinbouwbedrijf, een sector waarin Verkade Klimaat is gespecialiseerd

Lees meer over Jan Metselaar
Michel Kauderer

Sales engineer Michel Kauderer is vandaag een offerte aan het voorbereiden voor de verwarmingsinstallatie van een groot glastuinbouwproject in China.

Lees meer over Michel Kauderer
Stefan Bloemendaal

Engineer Stefan Bloemendaal overlegt vandaag over de voortgang van een biogasproject, een alternatieve energiebron met veel potentie voor de glastuinbouw.

Lees meer over Stefan Bloemendaal
Henk Schonewille

Sales engineer Henk Schonewille heeft vandaag telefonisch overleg met een grote investeerder die een glastuinbouwproject in Rusland wil opzetten.

Lees meer over Henk Schonewille
Roy Matheusen

Roy Matheusen is vandaag aan het werk voor de klimaatinstallatie van het nieuwe bedrijfspand van Verkade Klimaat. Het vorige pand brandde in april 2016 af.

Lees meer over Roy Matheusen
Tom Knops

Tom Knops is vandaag op bedrijventerrein de Binckhorst in Den Haag actief. In opdracht van een nieuwe eigenaar moet een bestaand pand in tweeën worden gesplitst, ook installatietechnisch.

Lees meer over Tom Knops