Tom Knops

Tom Knops is vandaag op bedrijventerrein de Binckhorst in Den Haag actief. In opdracht van een nieuwe eigenaar moet een bestaand pand in tweeën worden gesplitst, ook installatietechnisch. 'Ik vind de werksfeer, de gezelligheid, bijna nog belangrijker dan het salaris. Bij Verkade Klimaat heb ik het prima naar m'n zin. Op m'n negentiende ben ik direct van school begonnen, als assistent-monteur. Heb een paar opleidingen en trainingen gevolgd. Pas weer op het gebied van gebouwbeheer, op mijn eigen verzoek. Ik word er beter van, de zaak wordt er beter van. Ja, ze houden hier rekening met je. Denk je dat iets anders of beter kan, dan wordt het gewaardeerd als je het zegt.

Terug naar overzicht

En, wat vinden je collega's?

Wim van der Valk

Projectleider Wim van der Valk is vandaag de renovatie aan het voorbereiden van 2000 vierkante meter kantoorruimte op ABC Westland

Lees meer over Wim van der Valk
Jan Metselaar

Jan Metselaar is vandaag een verwarmingssysteem aan het aanpassen op een tuinbouwbedrijf, een sector waarin Verkade Klimaat is gespecialiseerd

Lees meer over Jan Metselaar
Michel Kauderer

Sales engineer Michel Kauderer is vandaag een offerte aan het voorbereiden voor de verwarmingsinstallatie van een groot glastuinbouwproject in China.

Lees meer over Michel Kauderer
Stefan Bloemendaal

Engineer Stefan Bloemendaal overlegt vandaag over de voortgang van een biogasproject, een alternatieve energiebron met veel potentie voor de glastuinbouw.

Lees meer over Stefan Bloemendaal
Henk Schonewille

Sales engineer Henk Schonewille heeft vandaag telefonisch overleg met een grote investeerder die een glastuinbouwproject in Rusland wil opzetten.

Lees meer over Henk Schonewille
Roy Matheusen

Roy Matheusen is vandaag aan het werk voor de klimaatinstallatie van het nieuwe bedrijfspand van Verkade Klimaat. Het vorige pand brandde in april 2016 af.

Lees meer over Roy Matheusen