Stefan Bloemendaal

Engineer Stefan Bloemendaal overlegt vandaag over de voortgang van een biogasproject, een alternatieve energiebron met veel potentie voor de glastuinbouw.

 ‘Ik ben hier op m’n 21ste komen werken, na mijn studie werktuigbouwkunde. Het voelde meteen fijn aan. Verkade Klimaat is groeiende, maar het is een klein bedrijf in de omgang met medewerkers. Je bent niet een van de velen. Je krijgt persoonlijke aandacht, iedereen kent elkaar. Regelmatig wordt er iets georganiseerd door de personeelsvereniging. Vrijdagmiddag is er altijd een borrel, gezellig om de week door te spreken met collega’s en om af en toe over wat anders te praten dan werk. Binnenkort gaan we een weekend weg met alle collega’s en partners. Vooraf wist ik niet zeker of de tuinbouw mijn ding zou zijn. Dit veranderde snel toen ik hoorde hoe het er qua techniek aan toegaat! We hebben bij Verkade Klimaat ook een projectgroep R&D, dat trok me ook. Hierin zijn we onder andere op zoek naar nieuwe technieken voor de tuinbouw en andere ontwikkelingen binnen de installatietechniek.’

Terug naar overzicht

En, wat vinden je collega's?

Wim van der Valk

Projectleider Wim van der Valk is vandaag de renovatie aan het voorbereiden van 2000 vierkante meter kantoorruimte op ABC Westland

Lees meer over Wim van der Valk
Jan Metselaar

Jan Metselaar is vandaag een verwarmingssysteem aan het aanpassen op een tuinbouwbedrijf, een sector waarin Verkade Klimaat is gespecialiseerd

Lees meer over Jan Metselaar
Michel Kauderer

Sales engineer Michel Kauderer is vandaag een offerte aan het voorbereiden voor de verwarmingsinstallatie van een groot glastuinbouwproject in China.

Lees meer over Michel Kauderer
Henk Schonewille

Sales engineer Henk Schonewille heeft vandaag telefonisch overleg met een grote investeerder die een glastuinbouwproject in Rusland wil opzetten.

Lees meer over Henk Schonewille
Roy Matheusen

Roy Matheusen is vandaag aan het werk voor de klimaatinstallatie van het nieuwe bedrijfspand van Verkade Klimaat. Het vorige pand brandde in april 2016 af.

Lees meer over Roy Matheusen
Tom Knops

Tom Knops is vandaag op bedrijventerrein de Binckhorst in Den Haag actief. In opdracht van een nieuwe eigenaar moet een bestaand pand in tweeën worden gesplitst, ook installatietechnisch.

Lees meer over Tom Knops