Roy

Roy is vandaag aan het werk voor de klimaatinstallatie van het nieuwe bedrijfspand van Verkade Klimaat. Het vorige pand brandde in april 2016 af.

 ‘Twee jongens uit mijn voetbalteam zitten hier op kantoor. Die hadden het altijd over goeie collega’s en de werksfeer. Ik werk hier nu een jaar en ze hadden gelijk. Een leuk team met allemaal jonge gasten. Ik heb nu een hele tijd met een vaste collega gewerkt, dan bouw je echt een band op. Je hebt heel veel diversiteit in klussen. Ik doe alles qua montage. Eigen inbreng heb je hier genoeg. Heb je het idee dat het beter kan dan het op tekening staat, dan heb je die vrijheid. Uiteindelijk wil ik wel een keer doorgroeien. Daar hebben we het nu al over gehad. Maar laat mij eerst nog maar even lekker buiten blijven.’

 

Terug naar overzicht

En, wat vinden je collega's?

Wim

Projectleider Wim is vandaag de renovatie aan het voorbereiden van 2000 vierkante meter kantoorruimte op ABC Westland

Lees meer over Wim
Jan

Jan is vandaag een verwarmingssysteem aan het aanpassen op een tuinbouwbedrijf, een sector waarin Verkade Klimaat is gespecialiseerd

Lees meer over Jan
Michel

Sales engineer Michel  is vandaag een offerte aan het voorbereiden voor de verwarmingsinstallatie van een groot glastuinbouwproject in China.

Lees meer over Michel
Stefan

Engineer Stefan overlegt vandaag over de voortgang van een biogasproject, een alternatieve energiebron met veel potentie voor de glastuinbouw.

Lees meer over Stefan
Henk

Sales engineer Henk heeft vandaag telefonisch overleg met een grote investeerder die een glastuinbouwproject in Rusland wil opzetten.

Lees meer over Henk
Tom

Tom  is vandaag op bedrijventerrein de Binckhorst in Den Haag actief. In opdracht van een nieuwe eigenaar moet een bestaand pand in tweeën worden gesplitst, ook installatietechnisch.

Lees meer over Tom