Michel Kauderer

Sales engineer Michel Kauderer is vandaag een offerte aan het voorbereiden voor de verwarmingsinstallatie van een groot glastuinbouwproject in China.

 ‘Ik werk hier al sinds 1999, omdat ik niet denk dat het ergens anders nog leuker is. Ik ga altijd met plezier naar m’n werk. Ronald Verkade is de baas, maar Ronald is ook gewoon een collega. Verkade Klimaat is een heel warm bedrijf. Zoals iedereen hier met elkaar omgaat, dat is gewoon top. Collega’s zijn vrienden van elkaar. Ik ben begonnen als monteur van kleine projecten. Na een paar jaar had ik het idee dat ik meer kon. “Wat denk je van projectleider”, vroeg Ronald. Ik ben cursussen gaan doen. Leer eigenlijk nog steeds. Ik vlieg de hele wereld over voor het bedrijf: China, Amerika, Australië… en dat voor iemand die ooit vliegangst had!’

Terug naar overzicht

En, wat vinden je collega's?

Wim van der Valk

Projectleider Wim van der Valk is vandaag de renovatie aan het voorbereiden van 2000 vierkante meter kantoorruimte op ABC Westland

Lees meer over Wim van der Valk
Jan Metselaar

Jan Metselaar is vandaag een verwarmingssysteem aan het aanpassen op een tuinbouwbedrijf, een sector waarin Verkade Klimaat is gespecialiseerd

Lees meer over Jan Metselaar
Stefan Bloemendaal

Engineer Stefan Bloemendaal overlegt vandaag over de voortgang van een biogasproject, een alternatieve energiebron met veel potentie voor de glastuinbouw.

Lees meer over Stefan Bloemendaal
Henk Schonewille

Sales engineer Henk Schonewille heeft vandaag telefonisch overleg met een grote investeerder die een glastuinbouwproject in Rusland wil opzetten.

Lees meer over Henk Schonewille
Roy Matheusen

Roy Matheusen is vandaag aan het werk voor de klimaatinstallatie van het nieuwe bedrijfspand van Verkade Klimaat. Het vorige pand brandde in april 2016 af.

Lees meer over Roy Matheusen
Tom Knops

Tom Knops is vandaag op bedrijventerrein de Binckhorst in Den Haag actief. In opdracht van een nieuwe eigenaar moet een bestaand pand in tweeën worden gesplitst, ook installatietechnisch.

Lees meer over Tom Knops