Jan Metselaar

‘Sinds februari 2017 werk ik bij Verkade Klimaat. Ik ben ooit begonnen in de tuinbouw en ben altijd meegegroeid met alle nieuwe ontwikkelingen. Het is heel gevarieerd werk. Je bent nooit lang bezig op één plek. Meestal in m’n eentje, toevallig heb ik net een paar weken een collega gehad. Bij Verkade Klimaat word je heel vrij gelaten in je werk. Je wordt weggestuurd met een klus en je moet het maar regelen. Veel verantwoordelijkheid dus. Ik heb een nieuwe VW Transporter, ik werk met goeie materialen. Als ik iets nodig heb is het een belletje naar kantoor en het is geregeld.’

Terug naar overzicht

En, wat vinden je collega's?

Wim van der Valk

Projectleider Wim van der Valk is vandaag de renovatie aan het voorbereiden van 2000 vierkante meter kantoorruimte op ABC Westland

Lees meer over Wim van der Valk
Michel Kauderer

Sales engineer Michel Kauderer is vandaag een offerte aan het voorbereiden voor de verwarmingsinstallatie van een groot glastuinbouwproject in China.

Lees meer over Michel Kauderer
Stefan Bloemendaal

Engineer Stefan Bloemendaal overlegt vandaag over de voortgang van een biogasproject, een alternatieve energiebron met veel potentie voor de glastuinbouw.

Lees meer over Stefan Bloemendaal
Henk Schonewille

Sales engineer Henk Schonewille heeft vandaag telefonisch overleg met een grote investeerder die een glastuinbouwproject in Rusland wil opzetten.

Lees meer over Henk Schonewille
Roy Matheusen

Roy Matheusen is vandaag aan het werk voor de klimaatinstallatie van het nieuwe bedrijfspand van Verkade Klimaat. Het vorige pand brandde in april 2016 af.

Lees meer over Roy Matheusen
Tom Knops

Tom Knops is vandaag op bedrijventerrein de Binckhorst in Den Haag actief. In opdracht van een nieuwe eigenaar moet een bestaand pand in tweeën worden gesplitst, ook installatietechnisch.

Lees meer over Tom Knops