Jan

‘Sinds februari 2017 werk ik bij Verkade Klimaat. Ik ben ooit begonnen in de tuinbouw en ben altijd meegegroeid met alle nieuwe ontwikkelingen. Het is heel gevarieerd werk. Je bent nooit lang bezig op één plek. Meestal in m’n eentje, toevallig heb ik net een paar weken een collega gehad. Bij Verkade Klimaat word je heel vrij gelaten in je werk. Je wordt weggestuurd met een klus en je moet het maar regelen. Veel verantwoordelijkheid dus. Ik heb een nieuwe VW Transporter, ik werk met goeie materialen. Als ik iets nodig heb is het een belletje naar kantoor en het is geregeld.’

Terug naar overzicht

En, wat vinden je collega's?

Wim

Projectleider Wim is vandaag de renovatie aan het voorbereiden van 2000 vierkante meter kantoorruimte op ABC Westland

Lees meer over Wim
Michel

Sales engineer Michel  is vandaag een offerte aan het voorbereiden voor de verwarmingsinstallatie van een groot glastuinbouwproject in China.

Lees meer over Michel
Stefan

Engineer Stefan overlegt vandaag over de voortgang van een biogasproject, een alternatieve energiebron met veel potentie voor de glastuinbouw.

Lees meer over Stefan
Henk

Sales engineer Henk heeft vandaag telefonisch overleg met een grote investeerder die een glastuinbouwproject in Rusland wil opzetten.

Lees meer over Henk
Roy

Roy is vandaag aan het werk voor de klimaatinstallatie van het nieuwe bedrijfspand van Verkade Klimaat. Het vorige pand brandde in april 2016 af.

Lees meer over Roy
Tom

Tom  is vandaag op bedrijventerrein de Binckhorst in Den Haag actief. In opdracht van een nieuwe eigenaar moet een bestaand pand in tweeën worden gesplitst, ook installatietechnisch.

Lees meer over Tom