Henk

Sales engineer Henk heeft vandaag telefonisch overleg met een grote investeerder die een glastuinbouwproject in Rusland wil opzetten.

‘Het werk bij Verkade Klimaat is divers en uitdagend. Het ene moment bel je met een klant in Amerika. En het andere moment ben je onderweg naar een projectopname of een verkoopgesprek in binnen- en buitenland. Ik begon als werkvoorbereider, tegenwoordig hou ik mij voornamelijk bezig met commercie, verkoop en calculatie voor tuinbouwprojecten. In de tien jaar dat ik nu bij Verkade Klimaat werk is het bedrijf sterk gegroeid. Maar die no-nonsense-mentaliteit zit er nog steeds in. Een voorbeeld: als de nood aan de man is komt het weleens voor dat we met een paar man van kantoor halsoverkop een vrachtwagen moeten laden. Zo is Verkade Klimaat. Als team pakken we alles beet!’

Terug naar overzicht

En, wat vinden je collega's?

Wim

Projectleider Wim is vandaag de renovatie aan het voorbereiden van 2000 vierkante meter kantoorruimte op ABC Westland

Lees meer over Wim
Jan

Jan is vandaag een verwarmingssysteem aan het aanpassen op een tuinbouwbedrijf, een sector waarin Verkade Klimaat is gespecialiseerd

Lees meer over Jan
Michel

Sales engineer Michel  is vandaag een offerte aan het voorbereiden voor de verwarmingsinstallatie van een groot glastuinbouwproject in China.

Lees meer over Michel
Stefan

Engineer Stefan overlegt vandaag over de voortgang van een biogasproject, een alternatieve energiebron met veel potentie voor de glastuinbouw.

Lees meer over Stefan
Roy

Roy is vandaag aan het werk voor de klimaatinstallatie van het nieuwe bedrijfspand van Verkade Klimaat. Het vorige pand brandde in april 2016 af.

Lees meer over Roy
Tom

Tom  is vandaag op bedrijventerrein de Binckhorst in Den Haag actief. In opdracht van een nieuwe eigenaar moet een bestaand pand in tweeën worden gesplitst, ook installatietechnisch.

Lees meer over Tom